Multilotto

Skraplotter som företagsgåva

När det är dags för jul, vill man som chef gärna uppmärksamma sina duktiga medarbetare, eller som entreprenör uppskatta sina trogna kunder. Att göra detta kan betyda att man spenderar timmar i jakt på en present som passar alla, en grej eller pryl som många kan ha användning för. Det är dock väldigt svårt att hitta något som passar precis alla, så det kanske är en bättre idé att tänka om. Att ge någon en möjlighet till ekonomiskt oberoende, är egentligen en ännu bättre present än ytterligare ett badlakan eller en stekpanna. En Trisslott, till exempel, är en enkel, rolig och mycket uppskattad julklapp.


» Delta i världens största lotterier med Mulitlotto


Ser man förbi julgåvor, så kan man även konstatera att en skraplott kan användas i flera olika sammanhang. Att erbjuda någon en Trisslott som incitament för en handling, har visat sig väldigt effektivt. Man kan ge sina medarbetare en skraplott som en bonus för ett väl utfört arbete. Dessutom är det alltid en bra idé att dela ut en skraplott som tack för deltagande i till exempel en enkät.


Att ge bort en skraplott istället för att ge en pryl, är både enkelt och smidigt för givaren, samtidigt som det är spännande, roligt och möjligen väldigt lukrativt för mottagaren. Det är en present som passar att ge bort till de flesta vid nästan alla tillfällen!

Multilotto