Multilotto

Skraplotter med små vinster

Skraplotter är någonting som är mycket populärt världen över och som har varit det under en lång tid. Det är till exempel en väldigt vanlig och bra present att ge bort till någon som man tycker om eftersom man då ger denne både en upplevelse av spänning och chansen att vinna mycket pengar. Många köper dem också för att känna lite spänning i vardagen genom att ha en liten chans att vinna pengar.


» Delta i världens största lotterier med Mulitlotto


Ett exempel på skraplott är Penninglotten, som i princip är den mest klassiska lotten i Sverige. Den hade sin uppkomst så tidigt som år 1897 och den säljs idag av Svenska spel. Man kan vinna så mycket som upp till tre miljoner kronor på Penninglotten och man får fem vinstchans-nummer som det gäller att skrapa fram.


Trisslotten är också en riktig klassiker som många köper. Här är högsta vinsten 50 000 kronor i månaden i upp till 25 år, men det finns dessutom många mindre vinster som är vanliga att vinna när man skrapar fram 3 lika symboler.


Femman är också en storsäljare bland skraplotterna i Sverige och sägs vara den mest prisvärda. Detta på grund av att den enbart kostar 5 kronor att köpa och dessa fem kronor kan sedan förvandlas till så mycket som femhundra kronor om du har en riktig tur. Givetvis finns det även här mindre summor pengar som är vanliga att vinna om skrapa fram rätt symboler.

Multilotto