Multilotto

Vinna på triss

Att vinna på triss är någonting som de flesta drömmer om. Dock tror många att chansen att vinna är minimal och att det skulle vara helt omöjligt att själv vinna riktigt stora pengar på spelet. Dock är så inte fallet. Vem som helst har chans att vinna och chansen är lika stor för dig som för alla andra.


» Delta i världens största lotterier med Mulitlotto


Chansen att vinna pengar på en trisslott är 1:5 vilket betyder att var femte lott ger vinst. Det kan låta som en ganska liten siffra men om man ser på hur många lotter som säljs varje år så är det inte så lite. Om man räknar med att det säljs 2 miljoner lotter varje år så går 25,5 miljoner kronor tillbaka ut till alla vinnare. Detta är väldigt höga siffror om man jämför med andra lotter på marknaden. Om man sedan ska se på hur många som vinner riktigt stora vinster så är även den siffran större än för andra lotter.


Många tror också att man måste betala skatt för de pengar som man vinner på skraplotter. Dock är det endast då man vinner riktigt stora pengar på månadsklöver som man behöver ta upp sin vinst vid deklaration och betala förmögenhetsskatt. Hur mycket man måste betala bero på hur mycket övriga tillgångar och skulder vinnaren har. (Källa: svenskaspel.se)


» Delta i världens största lotterier med Mulitlotto

Multilotto