Multilotto

Att ge bort skraplotter i present

När man ska ge bort presenter till någon som fyller år, om det är namnsdag, jul eller påsk, ja vad det nu än kan vara, är det alltid en god idé att ge bort skraplotter. Det finns inget som överraskar en människa mer än att få lotter, det vill säga de högtidsanpassade trisslotterna. Inte nog med att man är spänd på om man kommer att vinna något, det är faktiskt många som tycker om denna typ av present. Det är också roligt just att man kan ha det som ett återkommande inslag eftersom de är högtidsanpassade.


När man väl har bestämt sig för att ge bort trisslotter kan man också fundera över hur man har tänkt att de ska slås in. Ska de läggas i något fint kuvert eller är man intresserad av att ha dem i en presentask? Välj det du tror passar bäst för varje mottagare och gör det så fint du kan.


Inte nog med att man kan köpa en, två eller tre skraplotter. Man kan också besluta sig för att köpa en kalender som är helt fylld med olika skraplotter till någon man tycker om. Den här kalendern kan man ha till exempel under december månad, och den glad mottagaren får skrapa en lott om dagen.

Multilotto