Multilotto

Skraplotter i mobilen

Skraplottens popularitet växte snabbt. Dess simpla system var enkelt att acceptera och förstå. Det var även lätt att applicera i andra format. I början fanns dem endast i papper, men nu kan man spela på skraplotter både över datorn och mobilen. Den senaste vågen av skraplotter är just till mobilen. På den kan man snabbt ladda ner skrapspel och sedan skrapa lotter vart man än går. Denna variant har också givit skraplotterna ett nytt utseende. Skrapspelen kan ha olika teman och upplägg.


» Delta i världens största lotterier med Mulitlotto


Förutom att ladda ner skrapspel kan man även anmäla sig för en skraplott i mobilen hos ett företag. För att göra det måste man anmäla sig på deras hemsida på nätet och sedan kan man få en lott skickad som mms. Då är lotten skrapad och du får direkt reda på om du vunnit eller inte. Mmset spelas upp i en takt så man får reda på om man vunnit eller inte i en god takt – allt för att även på det här viset ge spänning till spelaren.


En annan variant för att skrapa lotter i mobilen, är att besöka en spelsida från mobilen. Många av dagens spelsidor har en mobilversion så att spelare kan utnyttja deras spel vart de än befinner sig. Då skraplotter i mobilen är en ny marknad vill alla vara med och testa sina vingar. Det är även ett utmärkt alternativ om man befinner sig på en plats där inga skraplotter går att köpa i butik – eller där det inte finns tillgång till en dator. På somrarna åker många ut till landet eller skärgården. Skrapa lotter är en avkopplande och trevlig aktivitet som man kan göra med familj och vänner. Därför är det perfekt att få en mms-skraplott eller spela något av skrapspelen när man sitter i en solstol vid vattnet. På det sättet får man både solsken och chans till jackpott.

Multilotto